LOPPEMARKED 8 MAJ 2010

 
Vejret på denne dag den 8 maj 2010 var virkeligt meget imod os. Vi besluttede derfor at holde loppemarkedet i kældergangen samt inddrage det der populært kaldes for kondirum. (tidligere kulkælder).
Dette var så absolut en nødløsning vi gjorde, men bedre end at vi "bare" annullerede markedet.
I modsætning til sidste år var tilslutningen fra stadeholderne mindre, nogle (2 personer) havde meldt sig til, men udeblev. Desværre var der ikke betalt for at deltage, som de skulle. Beløbet fra tilmeldingerne skal dække de omkostninger der er ved et arrangement som dette. Der var indsat en annonce i Amagerbladet - der var bagt kage - og ligeledes kunne der købes kaffe/te.
Vi håber på bedre vejr til august, hvor vi vil arrangere et nyt loppemarked.STEMNINGSBILLEDER FRA LOPPEMARKEDET I PRÆSTEVÆNGET DEN 8 maj 2010 

(Beklager at der ikke blev taget billeder af de frysende stadeholdere som havde opsat deres boder i kældergangen.)
 

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 13:05

Hvor er det rart at allerede den 1. marts var stillingen som driftsleder (vicevært) i afdelingen besat. Det havde nok været på plads at orientere os via opslag.

...
02.01 | 10:38
ORDENSREGLEMENT har modtaget 1
08.12 | 12:24
FORSIDE har modtaget 3
17.06 | 05:36
Gårdfest 2017 har modtaget 1
Du kan lide denne side