Sæt tingene til venstre for miljøskuret, så sørger vi for at få det ind i miljørummet.

                                              Venlig hilsen
Engdalshus gårdlaug

DA DER SIDSTE ÅR BLEV AFHOLDT GENERALFORSAMLING I GRØNNE GÅRDE'S REGÍ, BLEV DET VEDTAGET AT DER BLEV OPRETTET ET PARKERINGSAREAL TIL HANDICAP, CHRISTIANIA OG LADCYKLER. VI BEDER DERFOR ALLE DER HAR PÅTÆNKT SIG AT PLACERE DEN ”ALMINDELIGE” CYKEL HER, OM AT RESPEKTERE DET DER ER BLEVET VEDTAGET. HVIS DER ER SPØRGSMÅL TIL DETTE, ER I VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE : VILLY-PRÆSTEVÆNGETS BESTYRELSE VIA HJEMMESIDEN: http://www.fsb-34.dk/ 16 JULI 2010

ORDENSREGLEMENT

ORDENSREGLER FOR ENGDALSHUS

 1. Gårdanlægget er privat, og personer, der ikke bor eller er beskæftiget i de nævnte ejendomme, har ikke adgang dertil, medmindre det drejer sig om private gæster. Opsat skiltning og anvisninger ifølge ordensreglementet skal respekteres.
 2. Alle porte og gennemgange mellem vej og gårdanlægget skal holdes aflåst.
 3. Porten ved Sæterdalsgade 7 er fælles for alle ejendomme. Porten skal holdes aflåst, så kun beboerne har adgang til anlægget. Porten må ikke blokeres, og der må ikke sættes noget i klemme for at forhindre dennes lukning. Nøgler til porten må ikke overdrages til uvedkommende.
 4. Legepladsen er for alle ejendommenes børn, men den er fortrinsvis beregnet for de mindre børn. Større børn skal tage hensyn til de mindre børn.
  Leg og andre aktiviteter i gården må ikke være til gene for andre beboere for eksempel ved over­dreven støj.
 5. Legetøj - dukkevogne, legecykler, løbehjul etc. - må ikke efterlades i gården, men skal fjer­nes, når legen ophører. Dette gælder også andre ting, som grill, bord, stole m.m.
 6. Leg og ophold i renovationsrum, miljøstation og port er ikke tilladt.
 7. Storskrald skal placeres i miljøstationen. Der må ikke henstilles bygningsaffald i gård­an­læg­get uden forudgående aftale med bestyrelsen for Engdalshus.
 8. Fodring af fugle, katte og hunde samt nedkastning af brød m.v. fra vinduerne er ikke tilladt. Hus­dyr må ikke komme i gårdanlægget, dog har beboerne i opgangene Østerdalsgade 8-14 lov til at medbringe husdyr i snor fra opgangsdøren via gangarealet i passagen til Øster­dals­gade.
 9. Parkering af cykler må kun ske i de dertil opsatte stativer.
 10. Parkering af biler, og motorcykler samt knallertkørsel i gårdanlægget er ikke tilladt. Undtaget er invalidscooter.
 11. Benyttelse af musikanlæg og lignende må ikke være til gene for andre beboere.
 12. Brug af åben ild er kun tilladt i de dertil indrettede grillpladser.
 13. Hærværk på de fælles ting - planter, borde og bænke samt legeredskaber etc. - medfører erstatningspligt.
 14. Overtrædelse af disse ordensregler har samme retsvirkning - uanset på hvilken af grundene over­trædelsen sker - som overtrædelse af den enkelte ejendoms ordensregler og kan i givet fald medføre opsigelse eller ophævelse af lejemålet i overensstemmelse med lejelovens be­stem­melser eller fortabelse af beboelsesretten i overensstemmelse med andelsbolig-/ejerforeningens vedtægter.

  Vedrørende ordensregler for de enkelte ejendomme henvises i øvrigt til disses husorden.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.03 | 19:44

Der tro jeg den tidligere formand - med stor rette er blevet meget sur. Godt skrevet. Ud med dem som ikke vil afdeling Præstevænget noget godt

...
06.03 | 00:06

Se venligst i gæstebogen i venstre side

...
05.03 | 16:06

Pyha nu er afdelingen uden driftsleder med udgangen af denne mdr.
Hvem havde ikke set den komme efter afdelingsmøde i september 2019.
Det kunne enhver regne ud

...
28.02 | 00:38

Hej Viggo
ved du hvor nye referater ligger fra bestyrelsesmøderne. Som jeg kan finde ligger der et forkølet fra den 5/12-19. Men intet andet. Mystisk

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE